Myös kiireelliset tehtävät
Kun kylmästä on kysymys...
Kylmälaitteiden suunnittelu, asennus ja huolto

Kylmätekniikka

Asennamme myymämme koneikot ja höyrystimet sekä lauhduttimet. Yhdessä asiakkaan ja tilaajan tarpeet kartoittaen pääsemme hyviin ja kestäviin ratkaisuihin. Oikein mitoitettu kylmälaitteisto on tärkeä. Haluamme toteuttaa oikeaoppiset asennusratkaisut sekä selvittää mahdollisuudet energia- ja kustannustaloudellisempaan kylmäntuotantoon.

Toimitamme erilaisin konevaihtoehdoin kohteen ja kylmätehotarpeen mukaisesti.

Kylmäkoneen ja kylmälaitteiston huolto

Määräaikaishuoltojen tarkoituksena, että laitos toimii suunnitellusti, jolloin myös sen energiankäyttö on optimaalista. Tällöin säästetään pienentyneinä korjauskuluina ja käyttökuluina. Lisäksi laitoksen käyttöikä on pidempi.

Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien huollot, säädöt ja korjaukset ovat välttämättömiä.

Kylmälaiteasentajamme huoltavat kylmälaitteet ja lämpöpumput kaikille kokoluokille ja merkeille.

Kylmälaitteiden huoltosopimus

Kylmälaiteasentajamme jäähdytyslaitteille tekemän vuototarkastuksen tarkoituksena on minimoida ja ennaltaehkäistä kylmäainevuodot sekä samalla informoida kylmälaitoksessa havaituista puutteista. Kylmälaitteiden tulee toimia turvallisesti, ympäristöä ja käyttäjiä vahingoittamatta.

Kylmälaitteiden haltijalle on asetettu velvoitteita vuototarkastusten ja määräaikaishuoltojen sekä vuosihuoltojen suhteen. Kylmälaiteasentajamme kohteeseen järjestämä huoltopäiväkirja kertoo laitoksen historian ja huoltotarra ilmoittaa seuraavan tarkastuksen ajankohdan.

Myymäläkalusteet

Myymme ja asennamme pakkas- ja viileäkalusteita sekä huollamme omakoneellisia kylmäkalusteita. Takuut, varaosat sekä korjaukset kalusteisiin saatte meiltä.

Myymme sekä asennamme CO2 tekniikalla toteutetut hiilidioksidikoneikot sekä höyrystimet ohjaussähköineen. Käyttökohteina mm. kylmähuoneiden ja pakastevarastojen jäähdytys.

Sähkötekniset palvelut

Kylmäkoneasentajamme tunnistavat kylmätekniikkaan liittyvät sähkö-, säätö-, automaatiotekniikan haasteet työkohteissa. Vedenjäähdyttimien ja kylmävesiasemien, veden ja liuosten parissa työskentelemisestä kokemusta jo 25 vuoden ajalta.

Vedenjäähdyttimet

suunnittelu
myynti
käyttöönotot
vuosihuoltosopimukset

Vapaa jäähdytys

Soveltuen kohteisiin, joissa on jäähdytyksen tarvetta myös talviaikaan. Voidaan hyödyntää ilmaisenergiaa vapaajäähdytystekniikalla saatavilla lämpötilaehdoilla huomioiden maantieteellinen sijainti. Tuntuvat säästöt sähköenergian kulutukseen.

©Kylmämestareitten myynti- ja huoltopalveluita Itä- ja Keski-Suomeen

Ilmastoinnin jäähdytys

Kompressoriulkoyksiköin tai vedenjäähdyttimin toteutettuna. Jäähdyttävänä aineena järjestelmissä käytettynä kylmäainetta tai vettä, jota kierrätetään pattereissa, eri mallisissa konvektoreissa tai lämmönvaihtimissa. Käytetty kohteina mm. liike- tai toimistotilojen jäähdytykseen sekä lähettämöiden ja varastojen viilentämiseen.

Kanavapatterit kiinteistöjen tuloilman jäähdytykseen käyttöön uusissa kohteissa tai saneeraus kohteissa otettuna huomioon, että kanavat ovat oikein mitoitetut ja eristetyt.

Kylmä- ja pakastekalusteet

Omakoneelliset kylmäkalusteet sekä keskuskoneelliset kylmäkalusteet.

Toimitamme ja asennamme myymäläkalusteita, kuten omakoneellisia kylmäkalusteita sekä keskuskoneella integroituja kylmähuoneita ja pakkashuoneita.

Omakoneellisten kylmäkalusteiden sekä pakastehuoneiden etuja

helppo asennus ja käytettävyys
alhainen energiankulutus
hiljainen toimintaääni
omavalvontaliitäntä valmiudet
laaja valikoima eri kokoja

Paineilmakompressorit

Myymme eri kokoluokkien elektronisesti ohjattuja lauhteenpoistin paineilmakompressoreja.

Kylmäkompressoreissa on energiaa säästävä katkaisutoiminto, joka kytketty kompressorimoottorin käyntiin valmiustilassa. Vaihtoehtoisena valintana myös jatkuva käynti.

Huollamme jäähdytyskuivaimet.

Jäähile- ja jääpalakoneiden myynti sekä huolto teollisuuteen sekä keittiöille.

- kmestari ät kylmamestarit.fi - SUUNNITTELU - MYYNTI - ASENNUS - VARAOSAT - HUOLTO - 050 595 2300 -
© Kylmämestarit - Kuopio