Myös kiireelliset tehtävät
Kun kylmästä on kysymys...
Puhdas laite luovuttaa raitista, hajutonta ja terveellistä sisäilmaa ja on energiatehokas

Kylmälaiteasentaja palveluksessanne

Kylmäalan yrityksenä ympäristöasiat ovat meille tärkeitä.

Asennamme lämpöpumppuja erilaisilla sisäyksikkö vaihtoehdoilla

Seinämallinen
Kattomallinen
Matalamallinen
Lattiamallinen
Kanavamallinen

Kanavamallisissa lämpöpumpuissa sisäyksikkö asennetaan useimmiten alaslasketun katon sisään. Kanavamallista jää näkyviin huonetilaan vain puhallus- ja imuritilä. Multi ulkoyksiköihin voimme liittää useamman sisäyksikön!

©Kylmämestarit on asentanut yli 500 ilmalämpöpumppua 20 vuoden aikana.

Muista että saat ilmalämpöpumpun asennuksesta ja huollosta kotitalousvähennyksen.

Kylmälaitehuolto sekä varaosat

Huoltamaton ilmalämpöpumppu voi olla terveysriski, sillä ilmalämpöpumppu kerää epäpuhtauksia ja pölyä. Sisäyksikön suodattimet tulee puhdistaa säännöllisesti, jotta sen läpi kulkeva ilmamäärä ei pienennä laitteen hyötysuhdetta. Teemme sisä- ja ulkoyksikön perusteellisen huollon.

Käytämme lämpöpumppujen huolloissa kennoille, suodattimille ja lauhduttimille tarkoitettuja tehokkaita puhdistus ja desifiointiaineita, jottei mahdolliset kennossa olevat bakteerit sekä virukset joudu sisäilmaan. Lisäksi myymme lämpöpumppuihin tarvikkeita sekä asennamme lisävarusteita.

Ilmalämpöpumppu eri laitemallien suodattimet
Ilmalämpöpumpun suojakotelot ja katokset
Ulkoyksikön sulatusveden ohjaimet ja -altaat
Maatukitelineet ja seinätelineet
Ilmalämpöpumpun etäohjaukset
Ilmalämpöpumpun kaukosäätimet
Ilmalämpöpumppu tarjoaa viileyttä kesällä ja lämmintä mukavuutta talvella. Laadukkaat merkit; Fujitsu, Mitsubishi, Panasonic, Toshiba jne.
Asennukset ja korjauspalvelut, huollot sekä varaosat

Päämiestemme tuotantolinjoilla kylmäaineita vaihdetaan ympäristö­ystävällisempiin kehittäen samalla yhä vähemmän energiaa kuluttavia kylmälaitteita sekä järjestelmiä, kylmätehosta tai laadusta tinkimättä. Meiltä saat palvelua joustavasti sekä asiakasystävällisesti. Teemme maksuttoman kartoituksen, jolloin annamme projektin aikataulun sekä hinnan.

Lämpöpumppujen myynti, huollot ja korjaukset
Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien huollot, säädöt ja korjaukset
Varaosat ja tarvikkeet
Huoltosopimukset
Konsultointi

Käsittelemme kaiken kylmäaineen vaa’alla laitevalmistajan antamien laitekohtaisten tyyppi- ja kilpiarvojen mukaisesti.

Annamme asennuksen ja huollon yhteydessä tiedot ja taidot omistajan omakohtaiseen laitteen perushuoltotoimenpiteistä huolehtimiseen.

Halutessanne vuositarkastushuolto laitteille voidaan hoitaa kauttamme sovittuna ajankohtana.

Vastuullinen kylmäala pienentää omia kasvihuonekaasu­päästöjään.

Lämpöpumppu tarvitsee tarkastuksen syksyllä ja keväällä

Puhdista ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö roskista ja tarkista, että pakkasella ulkoyksikön sulatuksesta muodostuva kondenssivesi pääsee poistumaan vapaasti.
Sisäyksikön suodatin osat tulee pitää puhtaana. Suodatin tulee imuroida tarvittaessa. Tarkasta suodattimet vähintään syksyllä ja keväällä.
Valitse lämmitys-, jäähdytys-, kuivaustoiminto kunkin vuodenajan mukaisesti. Automaattiasennossa pumppu voi viilentää tarpeettomasti vaikkapa takan vuorostaan lämmittäessä.
Sisälämpötila voidaan mitata, joko laitteesta tai kaukosäätimestä. Mikäli mittaus tehdään kaukosäätimestä, niin laita sellaiseen paikkaan, että se mittaa lämpötilan luotettavasti.
Pumpun toimiessa tukilämmitysmuotona säädä muut lämmitykset 3-4 astetta viileämmälle, jolloin pumpusta on pyrkimys saada paras hyöty.
Kesähelteillä, mikäli huonetila on päässyt lämpenemään runsaasti, niin pumpun voi pitää koko ajan päällä. Asettelee lämpötilan 2-3 astetta huonelämpötilaa alemmaksi ja antaa ilmalämpöpumpun huolehtia käynnistyksen ja sammutuksen. Jäähdytysasennossa ilmalämpöpumppu poistaa kosteutta ilmasta joka tekee olosta tukalan. Pienikin suhteellisen kosteuden aleneminen vaikuttaa asumismukavuuteen enemmän kuin lämpötilan lasku.
Pidä lämmityskautena pumpun lämpötilan oletusarvo ja puhallinnopeus korkealla kylmillä ilmoilla, kuitenkin niin, ettei se vähennä asumisviihtyvyyttä. Näin saat maksimaalisen lämmitystehon ja pumppu toimii parhaalla mahdollisella hyötysuhteella.
Ilmalämpöpumppu on syytä huoltaa, mikäli havaitaan muutosta ilmalämpöpumpun toiminnassa, kuten lämmitys- tai jäähdytystehon on heikkenemistä. Tällöin ilmalämpöpumppu voi käydä useammin tai jopa jatkuvasti.
Ilmalämpöpumpun sisä- tai ulkoyksikön ääni voi olla muuttunut, jolloin kyseessä voi olla laakerivika, joka tarvitsee tarkastuksen. Huoltomme palvelee Teitä kaikissa jäähdytykseen sekä lämmitykseen liittyvissä asioissa.
Energiatehokas ilmalämpöpumppu on hyvä hankintaratkaisu ympäristön kannalta, sillä sen tuottamasta lämmöstä suuri osa syntyy uusiutuvalla energialla.
- kmestari ät kylmamestarit.fi - SUUNNITTELU - MYYNTI - ASENNUS - VARAOSAT - HUOLTO - 050 595 2300 -
© Kylmämestarit - Kuopio